Festivaluri

Neversea 2018

Intoarsa de curand de la Neversea, am simtit oarecum nevoia sa fac un jurnal si despre aceasta experienta. Pentru cine inca nu stie, Neversea este un festival de muzica ce se desfasoara pe plaja Modern din Constanta, anul acesta timp de 4 zile, la care vin artisti, majoritatea dj, din toata lumea.

 

Anul trecut m-am uitat de acasa la franturile de transmisiuni live si mi-a parut rau ca nu am fost. Ma gandeam la faptul ca daca nici atunci cand se desfasoara un festival la mine in tara nu ma duc, atunci de ce m-as mai plange de faptul ca multe se desfasoara in alte tari si ca mi-e greu sa ajung.

 

Asa ca anul acesta mi-am propus sa merg, insa nu a fost foarte usor sa-mi conving prietenii. Am reusit in cele din urma sa merg cu o prietena si se pare ca nu a regretat. M-am decis sa merg atunci ca am auzit de faptul ca vin The Script, trupa mea preferata din liceu. Mi-am luat bilet doar pentru ziua de duminica, cand am am aflat ca vor concerta ei. Acum, sunt destul de determinata, la fel ca prietena mea, sa merg la anul pentru toata perioada. Plus, ideea de plaja, mare, concert, muzica, toate in acelasi pachet, imi surade destul de mult.

Am gasit cazare la un hotel de langa gara, iar in 30 min ajungeam pe plaja amenajata. Am observat ca erau si multe autobuze puse la dispozitie petrecaretilor, dar pe mine nu m-a deranjat sa merg pe jos nici la dus, nici la intors. Am stat 18 ore. De la 12, la pranz, duminica, pana la 6 dimineata, luni.

Mi-a placut foarte mult cum a fost amenajata plaja: diversitate in ceea ce priveste zona de mancare, locuri pentru poze artistice, pentru relaxare, pentru plaja, pentru peisaj, plus diverse jocuri si tombole ale sponsorilor. Preturile mi s-au parut acceptabile: intr-adevar, mai mari decat cele standard, dar destul de ok comparativ cu ce ma asteptam sa gasesc.

Seara, dupa 18, a inceput sa se anime atmosfera, iar cei de la The Script nu ne-au dezamagit. Au facut un show de senzatie, iar Danny, solistul, o melodie a cantat-o efectiv in public, a interactionat foarte mult cu noi si toata trupa a transmis o bucurie si o emotie incredibila. Pe langa acestia, ne-am intretinut cu Scooter, W&W, Axwell and Ingrosso si Steve Aoki.

Am stat pana dimineata pentru a incerca sa prind rasaritul, insa era destul de innorat si am prins doar o frantura. Sper ca la anul sa apuc un rasarit la fel de dragut cum am vazut ca a fost in dimineata de duminica, la Armin van Buuren.

Per total, mi-a placut, felicitari pe aceasta cale organizatorilor, tuturor artisitlor prezenti si desigur si publicului prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *